Acasă Economie ROBERT NEGOIȚĂ DĂ 29 MILIOANE DE EURO PENTRU SPAȚII VERZI

ROBERT NEGOIȚĂ DĂ 29 MILIOANE DE EURO PENTRU SPAȚII VERZI

DISTRIBUIȚI

După modelul fostului primar Liviu Negoiță și al Lui Marian Vanghelie, Robert Negoiță, edilul Sectorului 3, cel care a vrut să candideze la președinția Consiliului Județean Ilfov, cheltuiește 29 milioane de euro, în acest an, pentru întreținerea spaților verzi, cu aproximativ 10 milioane de euro mai mult față de anul trecut.

spatii_verziBugetul Primăriei Sectorului 3, aprobat de consiliul local la jumătatea lunii februarie, nu prevede niciun leu în schimb pentru creșe. Pentru anul 2015, proiectul de buget prevede venituri de 819 milioane de lei și cheltuieli de 821 milioane de lei.

În capul listei investițiilor Primăriei Sectorului 3 se află serviciile de întreținere a spațiilor verzi, grădinilor publice, parcurilor, bazelor sportive și de agrement. Primăria Sectorului 3 a alocat 128 milioane de lei pentru spații verzi și parcuri. Din cei 128 milioane de lei, aproximativ 19 milioane de lei sunt alocați pentru dezvoltare. Pentru alte servicii în domeniile culturii, recreerii și religiei se cheltuiesc aproximativ 9,2 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here