Acasă Social S-a încheiat prima ediție a festivalului ”Chitila Family Fest”

S-a încheiat prima ediție a festivalului ”Chitila Family Fest”

DISTRIBUIȚI

 Primăria orașului Chitila și Consiliul Judetean Ilfov, prin Centrul Județean Pentru Cultură Ilfov, au organizat sâmbătă, 16 septembrie, la Stadionul Chitila, prima ediție a festivalului „ Chitila Family Fest”. Actrița Ana Crețu a oferit informații despre programul festivalului, celor care s-au adunat în număr mare pe stadion, pentru a se bucura de prezența renumiților și iubiților artiști: Connect-R, Nicu Paleru, Margareta Clipa, Constantin Enceanu și Bibi, care au creat o atmosferă plină de bucurie și entuziasm pe tot parcursul evenimentului.

Festivalul a inclus și concursuri captivante, evenimente sportive pline de energie, premiere speciale și multe surprize.

3 COMENTARII

  1. […]  Primăria orașului Chitila și Consiliul Judetean Ilfov, prin Centrul Județean Pentru Cultură Ilfov, au organizat sâmbătă, 16 septembrie, la Stadionul Chitila, prima ediție a festivalului „ Chitila Family Fest”. Actrița Ana Crețu a oferit informații despre programul festivalului, celor care s-au adunat în număr mare pe stadion, pentru a se bucura de prezența renumiților și […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here