Acasă Educatie Sală de sport nouă, la Școala Gimnazială ”Petru Rareș” din Chiajna

Sală de sport nouă, la Școala Gimnazială ”Petru Rareș” din Chiajna

DISTRIBUIȚI

La Școala Gimnazială ”Petru Rareș” din Chiajna s-au încheiat lucrările la construirea sălii de sport, iar de acum va putea fi folosită pentru orele de educație fizică și pentru alte activități sportive. Noua construcție are dotări la standarde europene, cabinet medical, vestiare și zone pentru activități precum aerobic, fitness, ping-pong sau yoga.

”Este o investiție foarte bună pentru elevii din Chiajna. În toamnă, aici au fost date în folosință școala și grădinița, realizate din fonduri europene obținute de primăria Chiajna, un proiect inițiat de primarul Mircea Minea.

Felicitări celor implicați! Astfel de proiecte sunt necesare pentru ilfoveni, astfel încât tot mai mulți elevi să aibă acces la educație de calitate, iar unitățile de învățământ din Ilfov să fie prima alegere a părinților, pentru copiii lor”, a declarat Ștefan Rădulescu, vicepreședintele CJ Ilfov.

3 COMENTARII

  1. […] La Școala Gimnazială ”Petru Rareș” din Chiajna s-au încheiat lucrările la construirea sălii de sport, iar de acum va putea fi folosită pentru orele de educație fizică și pentru alte activități sportive. Noua construcție are dotări la standarde europene, cabinet medical, vestiare și zone pentru activități precum aerobic, fitness, ping-pong sau yoga. ”Este o investiție […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here