Acasă Anchete Șantajistul de Popești, în plasa polițiștilor ilfoveni 

Șantajistul de Popești, în plasa polițiștilor ilfoveni 

DISTRIBUIȚI

santajPolițiștii din Ilfov împreună cu ofițeri din cadrul Direcției Operațiuni Speciale au depistat un bărbat, de 36 de ani, după ce a șantajat o femeie cu publicarea de imagini compromițătoare.

În ziua de 6 august a.c., polițiștii din Popești-Leordeni au fost sesizați de o femeie, de 46 de ani, din aceeași localitate cu privire la faptul că este șantajată de un bărbat necunoscut. Conform sesizării, victima a  fost sunată pe telefonul mobil și a primit mai multe mesaje tip SMS de la o persoană pe care nu o cunoaște, prin care, aceasta îi solicita suma de 200 de euro sau întreținerea de raporturi sexuale pentru a nu face publice înregistrări video compromițătoare cu persoana vătămată.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii l-au identificat pe cel în cauză, iar cu sprijinul ofițerilor din cadrul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., la data de 9 august a.c., a fost organizat un flagrant-delict cel în cauză fiind blocat în trafic, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe raza municipiului București, dinspre Splaiul Unirii către Calea Văcărești. Asupra sa, polițiștii au descoperit telefonul mobil folosit pentru șantajarea victimei. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, din București, a fost condus la sediul Poliției orașului Popești – Leordeni pentru audieri, fiind reținut pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj. La 10 august, cel în cauză a fost prezentat procurorilor și Judecătoriei Cornetu, care au emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here