Acasă Info Local Șapte scandalagii reținuți la Glina

Șapte scandalagii reținuți la Glina

DISTRIBUIȚI

Politia-in-actiuneLa 13 martie a.c., în jurul orei 19.50, opt bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 26 și 58 de ani,  au provocat un scandal spontan în comuna Glina, cu ocazia tradițiilor desfășurate de ”Lăsatul Secului”, tulburând astfel liniștea și ordinea publică.

În urma sesizării prin apel unic de urgență 112, în care o persoană din Glina reclama faptul că mai multi vecini un aprins un foc, iar pe fondul discuțiilor în contradictoriu privind stingerea acestuia, a izbucnit un scandal, polițiștii din Popești-Leordeni împreună cu echipaje din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Ilfov s-au deplasat la fața locului, au aplanat conflictul și au identificat persoanele implicate în eveniment.

Persoanele au fost conduse la sediul poliției pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat, pentru șapte dintre persoane a fost dispusă măsura reținerii, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentați Judecătoriei Cornetu cu propunere de arestare preventivă. Pentru trei persoane s-a impus acordarea de îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea acestora. Cele nouă persoane sunt cercetate penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri sau alte violenţe, violare de domiciliu şi distrugere. Pentru faptele comise, persoanele riscă o pedeapsă privativă de libertate de până la cinci ani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here