Acasă Economie ȘASE BURSE CU REZULTATE

ȘASE BURSE CU REZULTATE

DISTRIBUIȚI

bursa-locurilor-de-muncaÎn cadrul Proiectului  ”Rural – TIP & A: Transformare prin Învățare Practică și Antreprenoriat” au fost programate și s-au desfășurat șase burse ale locurilor de muncă în colaborare cu AJOFM Ilfov. Acestea s-au desfășurat la 25 aprilie – Cioplani, 29 aprilie – Cernica, 8 mai 2014 – Mogoșoaia, 15 mai  – Moara Vlăsiei, 22 mai – Tunari și 27 mai – Dascălu.

Reprezentanții AJOFM au fost alături de echipa proiectului la toate aceste evenimente unde au prezentat serviciile pe care instituția le oferă, serviciile gratuite de care beneficiază persoanele luate în evidență, servicii de informare și consiliere profesională, mediere, formare profesională, precum și oferta de cursuri gratuite prin AJOFM Ilfov.

De asemenea, persoanele prezente au primit materiale informative, broșuri și liste ale locurilor de muncă centralizate la nivel de județ. Informațiile de ordin legislativ au primit un feedback din partea participanților, care au avut întrebări la obiect.

Toate cele șase evenimente au fost întâmpinate cu deschidere și inters la nivel de comunitate, interlocutorii fiind atât din rândul șomerilor, persoane care doresc să-și schimbe job-ul, tineri și persoane mai în vârstă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here