Acasă Educatie ŞCOALA BALOTEŞTI, TRIUMFĂTOARE LA SIBIU

ŞCOALA BALOTEŞTI, TRIUMFĂTOARE LA SIBIU

DISTRIBUIȚI

La jumătatea lunii noiembrie elevii Şcolii Gimnaziale nr.1 din Baloteşti au fost invitaţi să participe la concursul de geografie pe echipe „Micii geografi”, care s-a desfăşurat la Şcoala Gimnazială „Sava Popovici Barcianu” din localitatea Răsinari, judeţul Sibiu. Concursul s-a desfăşurat pentru clasele V – VI, unde au fost prezenţi 60 de elevi din mai multe şcoli, elevii ilfoveni ocupând primele trei locuri, atât la  clasa a V-a, cât şi la clasa a VI-a.

            La clasa a V-a (16 echipe) locul I a fost ocupat de Florea Aura/Vasile Andrei, locul secund de tandemul Aghiorghioaie Fabian/Avadanei Rareş, iar locul al treilea de State Carmen/Păduraru Andrei.

            La clasa a VI-a (14echipe) locul I a fost ocupat de tandemul Puică Alexandra/Împăratu Evelyne, locul al doilea a revenit elevilor Cîrstea Mihaela/Niţu Andrada, iar cel de-al treilea elevilor Samoilă Marius/Bogdan Alexandru.

            La aceste rezultate au contribuit profesorul îndrumător Silviu Pavel, directorul Şcolii din Baloteşti,  Maria Tănasă, şi nu în ultimul rând primarul localităţii, Cristian Ştefan Pretorian, care s-au ocupat de transportul şi pregătirea elevilor. – Cristina Angheluţă

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here