Acasă Educatie ȘCOALA DE VARĂ ”RECREAȚIA MARE”

ȘCOALA DE VARĂ ”RECREAȚIA MARE”

DISTRIBUIȚI

Ivan in Reacreatia MareUn proiect de succes al Primăriei Pantelimon

Pe întreg parcursul lunii iulie, s-a desfășurat a patra ediție a Școlii de Vară ”Recreația Mare”, proiect finanțat de Primăria orașului Pantelimon și susținut de Consiliul Local. Grupul țintă a fost format din 30 de elevi cu nevoi remediale și situații defavorizate.

Cu acest prilej, s-au derulat activități didactice și activități recreativ-educative. În cadrul activităților didactice, profesorii au aplicat metode activ participative, centrate pe elev, lucrând pe grupe de câte 15 copii. Activitățile recreativ-educative au vizat îmbogățtirea cunoștințelor, prin vizite și excursii tematice efectuate la Muzeul Țăranului Român, Muzeul Național al Satului ”Dimitrie Gusti”, Muzeul Național de Știinte Naturale ”Grigore Antipa”, Muzeul Național de Istorie, Grădina Botanică ”D. Brandza”.

Cu sprijinul The Light Cinema, participanții au mers la un film proiectat în format 3D pentru copii, iar Centrul de agrement – Phoenix Cernica a pus la dispoziție parcul de agrement Extreme Park Cernica unde elevii și dascălii au petrecut câteva ore de relaxare.

Cadrele didactice din Pantelimon mulțumesc colaboratorilor care în fiecare an răspund prompt solicitărilor lor, astfel încât activitățile derulate la Școala de Vară să fie atractive și educative.

În a doua parte a lunii iulie, elevii și profesorii participanți la program au fost într-o excursie de două zile la Orșova, vizitând cascada Bigar, Cazanele Mici și Mari, pe Dunăre. O experiență minunată pentru participanți, peisaje magnifice și locuri care merită vizitate!

Finalizarea proiectului Școala de Vară ”Recreația Mare” a avut loc pe 31 iulie în noua sală de sport  Școlii Gimnaziale nr.1 din orașul Pantelimon. Primarul Marian Ivan a premiat absolvenții acestei ediții cu diplome, rechizite și cărți, arătând încă o dată că educația se află în prim-planul instituției pe care o conduce.

mana_care_scrieprof. Doinița Cântă-Bine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here