Acasă Anchete SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ILFOV: Beți, fără permis de conducere și cu evenimente...

SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ILFOV: Beți, fără permis de conducere și cu evenimente în trafic

DISTRIBUIȚI

Tupeiștii conduc fara permis, mai nou, microbuze

Polițiștii ilfoveni au prins încă trei indivizi care conduceau mașina fără a deține permis de conducere. Fenomenul a luat amploare în județul Ilfov, polițiștii de la Rutieră neavând posibilitatea decât de a le face dosare penale. Acești inconștienți pun viața celorlalți participanți la trafic în pericol, mulți dintre ei nefiind la prima abatere.

La 27 august, la ora 4.00, polițiștii din Chiajna au depistat şi identificat în trafic, în timp ce conducea un autoturism pe strada Rezervelor, un bucureștean de 22 de ani, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că șoferul nu deține permis de conducere. Totodată la controlul efectuat, acesta emana halenă alcoolică, fapt pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Aseară, la orele 22.30, polițiștii din Snagov au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că pe șoseaua Orhideelor din comuna Nuci, a avut loc un eveniment rutier. S-a constatat că individul, de 35 de ani, din comuna Nuci, a condus un microbuz pe șoseaua Orhideelor din direcția Nuci către Fierbinți-Târg, iar în dreptul unui imobil a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în gardul imobilului. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că șoferul nu deține permis de conducere iar cu ocazia testării alcoolscop a șoferului a rezultat o valoare de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Nu în ultimul rând, polițiștii din Otopeni au depistat un individ de 31 de ani, care la data de 28 august a.c., în jurul orei 2.45, a condus un autoturism pe strada Drumul Odăi, din orașul Otopeni, fără a poseda permis de conducere. Susnumitul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Foto – Ziarul Unirea

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here