Acasă Info Local SENATORUL NASTA SE OCUPĂ DE PLR ILFOV

SENATORUL NASTA SE OCUPĂ DE PLR ILFOV

DISTRIBUIȚI

Care este motivul real pentru care parlamentarul de Ilfov a plecat din PNL? 

După o experiență scurtă în PNL, ca senator de Ilfov, ”suedezul” Nicolae Nasta, cum îi spun unii localnici din Corbeanca pentru că a lucrat cândva printre scandinavi, a ales să facă pasul către gruparea fostului deputat de Ilfov, Călin Popescu – Tăriceanu, care a reactivat Partidul Liberal Reformator (PLR). Nemulțumit de ”fuziunea cu PDL și trecerea la PPE”, Nasta s-a aliat cu Tăriceanu și va conduce filiala Ilfov a PLR.

Pentru PNL Ilfov pierderea nu este importantă, întrucât activitatea lui Nasta pentru ilfoveni nu a fost una productivă, așa cum promitea în campania electorală. Ilfovenii nu au auzit, până acum, de birourile județene de consultanţă pentru accesul la fondurile Uniunii Europene, pentru înfiinţarea de microferme și nu au simțit pe pielea lor sistemul promis de colectare, păstrare şi vânzare a produselor obţinute în microferme direct de către producători, evitând reţelele de intermediari. De asemenea, Nasta promisese că va construi adăposturi pentru câini pe lângă fermele de animale de la marginea Bucureştiului şi nu izolate în câmp sau păduri și că va asigura un sistem prin care, cu ajutorul fondurilor comunitare, comunele din judeţul Ilfov să devină independente din punct de vedere energetic, prin utilizarea panourilor solare.

Între timp însă, Nasta a fost acuzat de presa centrală că s-a îmbogățit rapid după ce ar fi cumpărat drepturi litigioase de la niște nevoiași și ar fi fost pus în posesie la ieșirea pe A3, în Popești – Leordeni.

Așadar, Călin Popescu – Tăriceanu și-a făcut partid pentru a rupe o bucată din PNL, partid care l-a făcut printre altele premier. Noul PLR pare a fi o ”unealtă” a puterii actuale, oamenii lui Popescu-Tăriceanu fiind în strânse afaceri cu socialiștii. Despre Nasta se spune că are afaceri imobiliare în Ilfov împreună cu președintele UNPR, Gabriel Oprea, fost deputat de Ilfov și tocmai acest aspect l-ar fi determinat pe ”suedez” să plece din PNL. Nu în ultimul rând, se spune că lui Nasta i s-a promis și o funcție importantă dacă alegerile prezidențiale ies cum trebuie pentru tandemul PSD – UNPR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here