Acasă Economie Ștefan Rădulescu, vicepreședinte al CJ Ilfov: Nicio localitate din Ilfov nu va...

Ștefan Rădulescu, vicepreședinte al CJ Ilfov: Nicio localitate din Ilfov nu va rămâne în afara proiectelor de modernizare a infrastructurii rutiere

DISTRIBUIȚI

Nicio localitate din Ilfov nu va rămâne în afara proiectelor de modernizare a infrastructurii rutiere, declară Ștefan Rădulescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Ilfov. Sunt în lucru zeci de străzi și drumuri județene. De asemenea, au fost finalizate proiecte importante în Buftea, Cernica, Ciorogârla, Bragadiru, Ștefăneștii de Jos, Snagov, Dascălu, Jilava și Brănești.

Rădulescu dă ca exemplu și strada Steaua Sudului din Jilava, care a fost modernizată și reabilitată complet printr-un contract de asociere între Primăria Jilava și Consiliul Judetean Ilfov. Lungimea totală a drumului este de 1.667 m, suprafața carosabilă este de 9.487 mp, iar suprafața trotuarului este de 879 mp. A fost refăcut terasamentul drumului: săpături, balast, piatră spartă şi asfalt în două straturi, montare borduri, realizare trotuare, şanţuri pe un singur sens pentru preluarea apelor pluviale pe o porţiune de 400 m, guri de scurgere şi racordări străzi adiacente.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here