Acasă Info Local Ștefan S. Rădulescu și Vincențiu Voicu – noii vicepreședinți ai CJ Ilfov

Ștefan S. Rădulescu și Vincențiu Voicu – noii vicepreședinți ai CJ Ilfov

DISTRIBUIȚI

La 28 octombrie, s-a desfăşurat prima şedinţă a Consiliului Judeţean Ilfov din noua legislatură. Pe lângă alegerea membrilor comisiilor de specialitate, au fost aleşi şi cei doi vicepreşedinţi. Este vorba de liberalii Ștefan S. Rădulescu (ales cu 28 de voturi) și Vincențiu Voicu (ales cu 23 de voturi).

Nominalizarea celor doi vicepreședinți a fost făcută de președintele Consiliul Județean Ilfov, Hubert Petru Ștefan Thuma, iar cei prezenți și-au exprimat votul în mod secret.

“Astăzi, am votat alături de consilierii județeni și am întregit echipa de lucru pentru următorii patru ani. Avem nevoie de profesionişti şi de tineri cu gândire inovativă, de oameni care sunt la curent cu noutățile administrației europene din anul 2020 pentru a le transpune și în Ilfov. Contez pe implicarea fiecărui consilier județean pentru ca împreună să ne atingem obiectivele propuse”, a declarat Thuma.

”Mulțumesc colegilor pentru votul de încredere, care pe mine mă responsabilizează. Doresc ca toate grupurile politice să colaboreze pentru creșterea gradului de absorție a fondurilor europene, pentru județul Ilfov. Fără sprijinul președintelui Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, a primarilor liberali, a consilierilor liberali, a guvernului liberal, dar și a președintelui liberal – PNL nu ar fi obținut o majoritate absolută din totalul mandatelor de consilieri județeni. Câștigarea CJ Ilfov de către domnul Thuma mă responzabilizează. Colaborarea cu Primaria Municipiului București este esențială, trebuie să se bazeze pe onestitate și sprijin reciproc pentru realizarea serviciilor publice la sandarde europene, fiind o necesitate în ceea ce privește  – domeniul transportului public, prin Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) și amenajarea teritorială urbanistică și gestionarea deșeurilor. În acest sens este necesar să avem un plan comun cu Primaria Capitalei”, a declarat, la rândul său, vicepreședintele Ștefan S. Rădulescu.

“Multumesc președintelui Hubert Petru Ștefan Thuma și consilierilor pentru încrederea şi votul pe care mi l-au acordat pentru a face parte din executivul Consiliului Judeţean Ilfov. Voi pune în slujba locuitorilor județului Ilfov toată energia și priceperea mea”, a spus și vicepreședintele Vincențiu Voicu. – CĂLIN MATEI, foto: Biroul de Presă al CJ Ilfov

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here