Acasă Anchete ȘTEFAN VĂSÎI, DE LA POLIȚIA LOCALĂ VOLUNTARI, LA POLIȚIA LOCALĂ BUCUREȘTI?

ȘTEFAN VĂSÎI, DE LA POLIȚIA LOCALĂ VOLUNTARI, LA POLIȚIA LOCALĂ BUCUREȘTI?

DISTRIBUIȚI

vasiiDirectorul execxutiv al Poliţiei Locale Voluntari, Ștefan Văsîi, şeful Corpului de Control al primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, vrea să ajungă director al Poliției Locale București.

Puterea.ro scrie că Văsîi  se teme, din postura pe care o are acum, să nu deranjeze anumite interese și de aceea vrea la Locală. El tot ameninţă că vine în control la instituția condusă de fostul prefect al Capitalei, Ion Țincu, dar operaţiunea nu se declanşează deocamdată.

În fond, Vasîi, trecut la a doua tinereţe, a cerut PSD să i se dea pe mână Poliţia Locală a Capitalei, înlocuindu-l pe actualul şef Ion Ţincu, dar poate obţine postul doar dacă acesta din urmă demisionează. Şi chiar şi aşa, apropiatul soților Pandele ar trebui să treacă de un examen.

Totuși, el – și nu numai el – consideră că nu este necesară testarea cunoştinţelor, numirea făcându-se în urma unor presiuni la adresa lui Țincu. Altfel, acestuia i se va fabrica un raport de activitate mediocru sau insuficient de bun, susține sursa citată.

Țincu a mai trecut printr-o asemenea schimbare când era adjunct al șefului Corpului de Control din cadrul Ministerului de Interne. În urma schimbării abuzive din funcție, Țincu s-a adresat instanței de judecată și a câștigat, MAI fiind nevoit să îi plătească despăgubiri. – foto – politialocalavoluntari.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here