Acasă Info Local Stradă modernizată în Afumați

Stradă modernizată în Afumați

DISTRIBUIȚI

Consiliul Judetean Ilfov a reabilitat str. Alunului din comuna Afumați, în lungime totală de 653 de metri. Aici au fost preluate în administrare două tronsoane de drum, pe care s-a refăcut terasamentul, s-au făcut reparații și s-a turnat asfalt în două straturi, unul de bază și unul de uzură.

”Siguranța și sănătatea cetățenilor sunt importante pentru conducerea CJ Ilfov. Cu fiecare stradă pe care o modernizăm, avem mai puțină poluare, zone mai sigure din punct de vedere rutier și o mai bună mobilitate pentru ilfoveni. Facem proiecte pentru oameni, pentru fiecare comunitate, stradă cu stradă, localitate cu localitate!”, a declarant Ștefan Rădulescu, vicepreședinte CJ Ilfov.

2 COMENTARII

  1. […] Consiliul Judetean Ilfov a reabilitat str. Alunului din comuna Afumați, în lungime totală de 653 de metri. Aici au fost preluate în administrare două tronsoane de drum, pe care s-a refăcut terasamentul, s-au făcut reparații și s-a turnat asfalt în două straturi, unul de bază și unul de uzură. ”Siguranța și sănătatea cetățenilor sunt importante […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here