Acasă Info Local Trei parcuri din orașul Pantelimon au fost reabilitate

Trei parcuri din orașul Pantelimon au fost reabilitate

DISTRIBUIȚI

Parcul de pe strada Livezilor (din spatele blocului E), parcul de pe strada Eroilor și parcul din cartierul Damache sunt acum deschise publicului și sunt cu locuri de joacă sigure, distractive și confortabile pentru copii din orașul Pantelimon.

Refacerea terasamentului a dat o suprafață perfect nivelată și ușor accesibilă pentru toți, de la cei mai mici la cei mai mari. Instalarea covorului de cauciuc (tartan) în toate cele trei parcuri oferă un spațiu potrivit pentru jocurile celor mici și conferă siguranță. De asemenea, toate ansamblurile de joacă au fost reabilitate și acum se pot bucura în siguranță de tobogane, leagăne și celelalte atracții ale parcurilor.

Pentru o siguranță sporită, au fost împrejmuite cu garduri toate cele trei parcuri, oferind astfel un mediu protejat pentru toți vizitatorii.

2 COMENTARII

  1. […] Parcul de pe strada Livezilor (din spatele blocului E), parcul de pe strada Eroilor și parcul din cartierul Damache sunt acum deschise publicului și sunt cu locuri de joacă sigure, distractive și confortabile pentru copii din orașul Pantelimon. Refacerea terasamentului a dat o suprafață perfect nivelată și ușor accesibilă pentru toți, de la cei mai […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here