Acasă Educatie Studenții farmaciști – un pas spre dezvoltare 

Studenții farmaciști – un pas spre dezvoltare 

DISTRIBUIȚI

În perioada 21 – 24 noiembrie, Federația Asociațiilor Studenților Farmaciști din România alături de Asociația Studenților Farmaciști din Oradea lansează în cadrul  FASFR Academy, eveniment național de dezvoltare personală și profesională a studenților din facultățile de Farmacie din țară, întrebarea “De ce ai nevoie pentru a fi un bun farmacist?”, iar cei aproape 150 de studenți din cele 8 centre universitare membre FASFR își găsesc răspunsul.

Evenimentul își propune să aducă împreună tineri ambițioși și cu dorința de schimbare, să îi provoace să devină mai buni și să ajute comunitatea din care fac parte să crească. Pe parcursul celor 4 zile, participanții vor lua parte la două paneluri de discuții cu profesioniști din domeniul sănătății cu temele ”What it takes to be a good pharmacist?” și ”Healthcare Innovation” unde vor afla de ce e nevoie pentru a fi un bun profesionist în societatea actuală și ce oferă domeniul de inovare în sănătate.

Vor avea loc 17 workshopuri în paralel cu traineri profesioniști care vizează dezvoltarea personală a studenților și însușirea unor soft skills care nu se învață în facultate, dar care vor fi de un real ajutor și în viața profesională. În același timp se va desfășura și Adunarea Generală a Federației în cadrul căreia se discută cele mai importante situații și se iau decizii privind viitoarele acțiuni.

Ziua de sâmbătă vă fi marcată de desfășurarea campaniei de sănătate publică ”Anxiety & depression – Time to talk”. Anxietatea și depresia  afectează, din nefericire, un segment tot mai mare al populației și sunt subiecte mult prea puțin discutate. Organizatorii își propun să informeze publicul despre măsurile individuale, dar și pentru cei din jur, pe care fiecare persoană le poate lua pentru a preveni instalarea unei tulburări psihice și conștientizarea stadiului alarmant spre care acestea pot decurge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here