Acasă Editorial STUDIOURILE MEDIA PRO DIN BUFTEA, PE MÂNA LUI BOBBY PĂUNESCU

STUDIOURILE MEDIA PRO DIN BUFTEA, PE MÂNA LUI BOBBY PĂUNESCU

DISTRIBUIȚI

media-pro-studiosCentral European Media Enterprises, compania care deţine postul de televiziune PRO TV, vinde studiourile Media Pro din Buftea, către omul de afaceri Bobby Păunescu. Vânzarea Studiourilor MediaPro este într-o fază avansată a procesului.

Reprezentanții CME – Central European Media Enterprises au ajuns la un acord de principiu cu un parteneriat din care fac parte Bobby Păunescu și mai mulți oameni de afaceri americani.

Potrivit unor informații din interiorul Studiourilor Media Pro, compania din Buftea mai poate semna, în prezent, doar contracte care au termene până la începutul lunii august, scrie Paginademedia.ro. Preluarea este negociată de un parteneriat din care fac parte Bobby Păunescu și câțiva oameni de afaceri din zona producției de film. Printre aceștia, reprezentanți AI Film Finances, companie care se ocupă cu asigurarea producțiilor cinematografice independente. Din partea Film Finances este în negocieri președintele companiei, Steven Ransohoff.

Familia Păunescu, din care face parte şi Bobby, fiul lui George Constantin Păunescu, are o avere de 240 -260 milioane de euro, acumulată din activităţi de media, energie, producţie film, imobiliare.

Film Finances este o companie de asigurare a filmelor cu birouri în SUA, Australia, Canada, Africa de Sud, Scandinavia, Germania și China. Film Finances a fost lansată ca urmare a crizei din 1947 din Marea Britanie. Compania oferă în cazul filmelor independente o asigurare că acestea vor fi duse la bun sfârșit de către producător.

Central European Media Enterprises (CME) este o companie înregistrată în Bermude şi listată la bursa NASDAQ din New York cu simbolul CETV, precum și la Bursa de Valori de la Praga. Compania a fost înființată de omul de afaceri american Ronald Lauder în anul 1994. CME deţine în România posturile PRO TV, PRO TV Internațional, Acasă, PRO Cinema, Sport.ro și MTV România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here