Acasă Info Local SUBPREFECTUL DE ILFOV, SCHIMBAT DIN NOU

SUBPREFECTUL DE ILFOV, SCHIMBAT DIN NOU

DISTRIBUIȚI

Romulus Cătălin Pantazi exercită, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, funcţia publică de subprefect al judeţului Ilfov, înlocuindu-l pe Florin Nae. Modificarea a fost efectuată printr-o hotărâre aprobată în şedinţa de miercuri, 15 ianuarie, a Guvernului.

Florin Nae fusese numit subprefect la începutul anului trecut. Hotărârea a fost semnată de prim-ministrul Victor Ponta și contrasemnată de ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe.

Noul subprefect de Ilfov a depus jurământul vineri, 17 ianuarie.

Romulus Cătălin Pantazi a devenit înalt funcționar public în urma examenelor susținute în decembrie 2013. Anterior, a fost avocat, printre clienții cabinetului său de avocatură numărându-se firme cu rezonanță în mediul de afaceri românesc: Romprest, Atelierele Grivița, Societatea Feroviară de Turism, dar și instituții publice, precum Primăria Sectorului 1 sau Primăria Corbeanca, al cărei secretar a și fost.

Numirea noului subprefect de Ilfov, venit pe filiera UNPR, este una din primele măsuri luate la nivelul administrației ilfovene ca urmare a negocierilor dintre PSD și PNL la începutul acestei săptămâni.

1 COMENTARIU

  1. domnilor faceti un reportaj in prefectura pentru ca avem documente depuse pentru validare de doi trei ani,si nu se misca nimic .aici nu poti sa te interesezi ca sunt,cerberii la intrare si nu te lasa.eu am depuse doua dosare complete pentru obtinerea de duplicate dupa titlurile mamei mele si bunicii din 2014,si nu am primit nimic.de ce nu este numit subprefect,pe care dau vina pentru toate relele din prefectura

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here