Acasă Politic Tăriceanu rămâne în corzi

Tăriceanu rămâne în corzi

DISTRIBUIȚI

Senatorii juriști au amânat, până pe 4 decembrie, verdictul în privința cererii DNA de ridicare a imunității lui Călin Popescu Tăriceanu. Robert Cazanciuc, președintele Comisiei Juridice din Senat, a anunțat marți la finalul audierii secrete a lui Tăriceanu că senatorii juriști i-au cerut acestuia să le furnizeze ”note scrise” pentru a lămuri acuzațiile DNA.

Cazanciuc a mai spus că termenul limită impus de Biroul Permanent al Senatului pentru depunerea raportului comisiei juridice este 10 decembrie.

”Până săptămâna viitoare va depune note scrise. Suntem într-o procedură ca să ne formăm convingeri. După dezbaterea de marțea viitoare va fi făcut raportul. Vom vedea marți în funcție de ce dl Tăriceanu va depune în apărarea sa”, a spus Cazanciuc la finalul audierii președintelui Senatului.

După cum se știe, DNA a cerut aviz pentru urmărirea penală pe numele lui Tăriceanu în dosarul de luare de mită care a fost deschis la solicitarea autorităților judiciare austriece, care vizează obținerea de către președintele Senatului a 800.000 de dolari foloase necuvenite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here