Acasă Social TPBI: De vineri, stații noi pentru linia 203 – „Drumul Pădurea Pustnicu”...

TPBI: De vineri, stații noi pentru linia 203 – „Drumul Pădurea Pustnicu” – și pentru liniile 70 și 79 – „Baba Novac”

DISTRIBUIȚI

În urma solicitărilor primite din partea călătorilor și a avizului Comisiei Tehnice de Circulație a Municipiului București, începând de vineri, 23.02.2024, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov (TPBI) a dispus ca autobuzele liniei 203 să oprească, pe ambele sensuri de mers, în noua stație „Drumul Pădurea Pustnicu”, situată pe Aleea Teișani.

Totodată, pentru facilitarea transferului între linii, începând cu data de 23.02.2024, troleibuzele liniilor 70 și 79 vor opri și în stația „Baba Novac” (comun cu autobuzele liniilor 311, 330 și N104), amplasată pe Str. Baba Novac (după intersecția cu Șos. Mihai Bravu), pe sensul de mers către terminalul „Bd. Basarabia”.

 

2 COMENTARII

  1. […] În urma solicitărilor primite din partea călătorilor și a avizului Comisiei Tehnice de Circulație a Municipiului București, începând de vineri, 23.02.2024, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov (TPBI) a dispus ca autobuzele liniei 203 să oprească, pe ambele sensuri de mers, în noua stație „Drumul Pădurea Pustnicu”, situată pe Aleea Teișani. Totodată, pentru […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here