Acasă Social TPBI: Tramvaiele liniei 40 nu vor circula sâmbătă pe Calea Călărași. Călătorii...

TPBI: Tramvaiele liniei 40 nu vor circula sâmbătă pe Calea Călărași. Călătorii vor fi preluați de linia navetă 640

DISTRIBUIȚI

Linia de tramvai 40 va funcționa pe un traseu modificat în ziua de sâmbătă, 22.06.2024, ca urmare a executării unor lucrări de remediere a unei avarii la rețeaua de apă de pe Calea Călărași nr. 151. Pentru preluarea călătorilor din zonele în care nu vor circula tramvaiele, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) înființează în această zi  linia navetă de autobuz 640.

Astfel, tramvaiele liniei 40 vor circula pe traseul de bază ȋntre terminalul „Chimopar” și intersecţia Bd. Basarabia/ Bd. Chișinău, apoi pe un traseu modificat ȋn ambele sensuri pe Bd. Chișinău, Șos. Pantelimon, Șos. Iancului, Bd. Pache Protopopescu, Str. Traian, Calea Călărași, Bd. Corneliu Coposu, Str. Sf. Vineri, terminal „Piaţa Sf. Vineri”.

Linia navetă de autobuz 640 va funcționa pe traseul: terminal „Bd. Basarabia”, Str. Lucreţiu Pătrăşcanu, Bd. Basarabia, Calea Călăraşi, Bd. Corneliu Coposu, Str. Sf. Vineri, terminal „Piaţa Sf. Vineri”, cu întoarcere pe Bd. Mircea Vodă, Calea Călăraşi, Bd. Basarabia, Str. Lucreţiu Pătrăşcanu, terminal „Bd. Basarabia”.

1 COMENTARIU

  1. […] Linia de tramvai 40 va funcționa pe un traseu modificat în ziua de sâmbătă, 22.06.2024, ca urmare a executării unor lucrări de remediere a unei avarii la rețeaua de apă de pe Calea Călărași nr. 151. Pentru preluarea călătorilor din zonele în care nu vor circula tramvaiele, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here