Acasă Interne Trei urmariti prinși la Gruiu și Vidra

Trei urmariti prinși la Gruiu și Vidra

DISTRIBUIȚI

 

La 15 februarie a.c., polițiștii ilfoveni au depistat în localitățile Vidra și Gruiu trei bărbați cu vârste cuprinse între 25 de ani și 50 ani, pe numele acestora fiind emise mandate de executare a pedepsei închisorii.

Un bărbat, de 50 de ani, din Târgu Jiu, depistat pe raza comunei Vidra, figura urmărit la nivel național și internațional în urma demersurilor efectuate de polițiștii din județul Gorj. Judecătoria Curtea de Argeș a emis mandate de executare a pedepsei închisorii pe numele acestuia în data 17 octombrie 2017, fiind condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare pentru comiterea de infracțiuni economice.

De asemenea, pe raza localității Vidra polițiștii au identificat un bărbat de 40 de ani, urmărit pentru săvârșirea de infracțiunii de lovire și alte violențe, acesta fiind condamnat la o pedeapsă de 9 luni de închisoare.

Bărbatul depistat pe raza localității Gruiu, în vârstă de 25 de ani, are o condamnare de 2 ani și 8 luni cu închisoarea pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației. Cei în cauză au fost încarcerați în Penitenciarul Rahova.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here