Acasă Editorial TRIST, DAR ADEVĂRAT…

TRIST, DAR ADEVĂRAT…

DISTRIBUIȚI

In loc de editorial

Un medic român care a lucrat doi ani în Germania, rupe tăcerea! Drama lui este drama milioanelor de români care au sperat la o viață mai bună în Occident dar care au ajuns sclavii unui sistem inuman de exploatare a omului de către om. Iata mai jos scrisoarea deschisă a medicului român care a șocat Internetul:

”Aici esti tratat ca ultimul om! Sistemul e făcut de așa natură încât interesele pacientului primează în fața intereselor tale. Nu ai timp de o cafea, de o asistentă, de nimic, esti pur și simplu la cheremul bolnavilor care îți vorbesc de la egal la egal. Și pentru ce? Pentru un salariu de mizerie de 3 000 sau 4 000 de euro pe lună? Păi dacă te duce capul, banii ăștia îi faci într-o săptămână în România, numai din șpăgi!

Ceea ce e cel mai umilitor e faptul că îți fac un program de lucru pe care se așteaptă să îl respecți, în caz contrar se lasă cu sancțiuni. Sistem nazist în toată regula! Aici nici măcar o șpagă nu poți să iei, ca om ești mort pe interior! Mie unul mi-a ajuns, sunt hotărât să mă întorc în țara mea unde profesia de medic e cu adevărat respectată și apreciată așa cum se cuvine. Nu vă lăsați manipulați de mirajul Occidentului, rămâneți în țara unde toți facem parte dintr-o mare Famiglie”. Trist, dar adevărat…. – La Mișto (ponturifierbinti.ro), Foto: Vidu.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here