Acasă Social Trofeul Henri Delaunay, care va fi decernat castigatoarei Turneului Final UEFA 2020,...

Trofeul Henri Delaunay, care va fi decernat castigatoarei Turneului Final UEFA 2020, expus la Arena Nationala

DISTRIBUIȚI

Primaria Capitalei, in parteneriat cu Federatia Romana de Fotbal, invita toti fanii fotbalului sa fie prezenti vineri 15 martie, incepand cu ora 11.00, la Arena Nationala, unde vor putea sa se fotografieze cu trofeul original al EURO 2020.

Cupa Henry Delauney, din argint masiv, pentru care se lupta cele mai bune echipe de fotbal din Europa, va putea fi admirata de toti microbistii prezenti, accesul fiind liber.

Primii 2020 de vizitatori vor primi un bilet de tombolă, iar a doua zi, prin tragere la sorți, vor fi desemnați 11 câștigători care vor primi câte un tricou al Naționalei semnat de ambasadorii EURO 2020 la București.

După cum se știe, Bucureștiul este unul dintre cele 12 orașe care vor găzdui EURO 2020. Este o ediție care celebrează 60 de ani de la primul Campionat European.

În Capitala Romaniei se vor juca trei meciuri ale grupei C, pe 14, 18 și 22 iunie 2020, și o optime de finală pe 29 iunie 2020. Dacă se va califica, Naționala României va fi repartizată în grupa C și va juca cel puțin două meciuri la București.

Trofeul Henri Delaunay, acordat câștigătoarei Campionatului European de fotbal, poartă numele primului Secretar General al UEFA, care a avut ideea organizării unei astfel de competiții continentale.

Trofeul Delaunay va fi înmânat câștigătoarei EURO 2020 la Londra, după finala de pe stadionul Wembley din 12 iulie 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here