Acasă Info Local Tupeiștii, fără număr pe șoselele din Ilfov 

Tupeiștii, fără număr pe șoselele din Ilfov 

DISTRIBUIȚI

politieLa 21 august a.c., în jurul orei 23.45, polițiștii orașului Popești-Leordeni au depistat, în trafic, pe Șoseaua Olteniței, un individ de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tot ieri, polițiștii rutieri au mai depistat în trafic, pe raza localității Glina, un tânăr de 24 de ani, în timp ce conducea un autovehicul, din direcția Bălăceanca către Drumul Național Centura Bucureștiului, fără a deține permis de conducere.

Cei doi s-au ales dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

În ziua de 22 august a.c., în jurul orei 11.45, polițiștii rutieri din Chitila au oprit pentru control, în trafic, pe Drumul Național 7, un individ de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia București către Târgoviște. În urma controlului efectuat, polițiștii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere reținut.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice  având permisul de conducere reținut/suspendat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here