Acasă Cultura UN ACTOR ÎN FRUNTEA CULTURII ILFOVENE

UN ACTOR ÎN FRUNTEA CULTURII ILFOVENE

DISTRIBUIȚI

Mihai BarangaNoul director al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Ilfov este Mihai Radu Baranga, acesta înlocuind-o în funcție pe Carmen Popescu.

Baranga, născut în 1969, este absolvent al Facultății de Teatru, secția Actorie din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”Ion Luca Caragiale” din București, maestru în Istoria și estetica teatrului. Baranga a avut, potrivit CV-ului prezentat consilierilor județeni ilfoveni, numeroase roluri în teatru, cinematograf și televiziune, a participat la multe festivaluri de gen, obținând premii importante. Actorul din fruntea Culturii ilfovene a cochetat, printre altele, și cu presa, fiind profesor de tehnică vocală în cadrul unei televiziuni private, prezentator și co-realizator de televiziune și radio.

Mihai Radu Baranga a fost votat în unanimitate în cadrul ședinței Consiliului Județean Ilfov din data de 1 octombrie 2014.

1 COMENTARIU

  1. Domnule Baranga
    Vă urez noroc , putere, să scoateţi la lumină tezaurul cultural din cămpia Munteniei
    O poveste miraculoasă a călătorit prin timp, prin file de cronici, despre saga unui tablou din Ilfov la înfăptuirea unirii Principatelor Romăne la 24 ianuarie 1859.Am cunoscut-o în timpul documentării pentru lucrarea MonografieDoresc să vi-o încredinţez ,împreună cu fondul documentar.
    profesor Dale Georgeta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here