Acasă Info Local Un pic de vigiliență a polițiștilor ilfoveni la Voluntari 

Un pic de vigiliență a polițiștilor ilfoveni la Voluntari 

DISTRIBUIȚI

Marți, 13 decembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Serviciului de Ordine Publice împreună cu inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor și lucrători ai Gărzii Forestiere București au acționat pe raza orașului Voluntari, premergător sărbătorilor de iarnă, pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit și a evaziunii fiscale. Cu această ocazie, au fost verificate 13 societăți comerciale, la una dintre acestea fiind constatate că lipseau din gestiune 2.983 de kg de produse lactate, marfa fiind comercializată fără evidențierea în documentele contabile a operațiunilor comerciale efectuate. De asemenea, polițiștii au confiscat 62 de kg de produse lactate, în valoare de 711 lei  și 15 kg de carne, în valoare de 300 de lei.

Totodată, de la o unitate economică, polițiștii au dispus măsura confiscării a 1.140 de brazi, în valoare de 12.000 de euro, societate fiind sancționată contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, pentru neverificarea în bazele de date privind comercializarea materialului lemnos, fiind încălcată astfel Legea 171/2010 pentru stabilirea și sancționarea contravențiile silvice.brazi

În urma activităților desfășurate, pentru neregulile constatate, polițiștii ilfoveni împreună cu inspectorii D.S.V.S.A. au plicat 11 sancțiuni contravenționale în valoare de 159.000 lei, pentru  încălcări ale prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here