Acasă Social Voluntari: S-a stins gazetarul Andrei Gheorghe

Voluntari: S-a stins gazetarul Andrei Gheorghe

DISTRIBUIȚI

Jurnalistul Andrei Gheorghe a fost găsit mort luni seara, după ora 22,00, la domiciliul său din localitatea Voluntari. Medicii legişti au stabilit că ar fi murit în urma unui stop cardio-respirator cu aproape 12 ore înainte de a fi găsit.

La 19 martie 2018, în jurul orelor 22,15, poliţiştii IPJ Ilfov au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, în localitatea Voluntari, a fost găsită o persoană decedată. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, pentru a stabili identitatea persoanei şi cauzele producerii decesului. Acesta a fost identificat ca fiind Andrei Gheorghe, în vârstă de 56 de ani.

Andrei Gheorghe s-a născut la 14 ianuarie 1962, la Lipetk, Rusia. A absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti (secţia rusă-engleză). Şi-a început activitatea jurnalistică în 1991, ca reporter special la Radio Constanţa, unde a rămas până în 1993. Consacrarea i-a adus-o emisiunea de radio ”13-14”, realizată la Pro FM Bucureşti (1996-2002). La PRO TV a moderat şi emisiunea ”Lanţul Slăbiciunilor”. A mai lucrat la Realitatea TV, Antena 1, Academia Cațavencu, Prima TV, Prime (Republica Moldova), The Money Channel, Radio Sky Constanța și Radio 21, La 4 ianuarie 2010, Andrei Gheorghe a preluat funcţia de consilier al ministrului Finanţelor, Sebastian Vlădescu, fiind responsabil cu coordonarea Departamentului de Comunicare. A ocupat acest post până la 26 februarie 2010. Foto – Antena3.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here