Acasă Info Local ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FERICIRII, MARCATĂ DE ELEVII ILFOVENI LA OTOPENI

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FERICIRII, MARCATĂ DE ELEVII ILFOVENI LA OTOPENI

DISTRIBUIȚI

La 20 martie 2015, elevii ilfoveni au desfăşurat, la Otopeni, activitatea cu tema “Dăruieşte un zambet!” organizată de Consiliul Judeţean al Elevilor, cu ocazia Zilei Internaţionale a Fericirii. Scopul pe baza căruia s-a constituit proiectul a fost reprezentat de motivarea elevilor de a zambi , de a genera in permanenţă o energie pozitivă, de a promova şi dezvolta Consiliul Elevilor.

ziua fericirii 2Obiectivele au fost atinse prin motivarea tinerilor de a se implica in activităţi de voluntariat, stimularea dorinţei de implicare in activităţi extraşcolare şi a dorinţei de a face parte din structura reprezentativă.Activitatea a avut un impact puternic asupra grupului tintă (elevii de gimnaziu, elevii de liceu, cadre didactice), fapt vizibil prin participarea unui număr foarte mare de elevi.

Membrii Consiliului Judeţean al Elevilor au dăruit mesaje motivaţionale/inspiraţionale, baloane si bomboane elevilor/cadrelor didactice. Apoi, aceştia au ieşit să dăruiască trecătorilor din oraş, în magazine, la Centrul Cultural “Ion Manu”, inclusiv primarului Silviu Constantin Gheorghe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here