Acasă Info Local ”MARȘUL PENTRU VIAȚĂ”, ORGANIZAT ȘI LA BUFTEA

”MARȘUL PENTRU VIAȚĂ”, ORGANIZAT ȘI LA BUFTEA

DISTRIBUIȚI

Marşul pentru viaţă 2015 a fost organizat în peste 60 de oraşe din România şi în premieră în Republica Moldova la Chişinău şi Orhei.  

La 21 martie a.c., Liga Tinerilor Creştini Ortodocşi – Filiala Buftea a organizat acest eveniment în Buftea, la eveniment participand reprezentanţi ai Crucii Roşii Filiala Ilfov, preoţi din Parohia Buftea şi Parohia Sabăreni şi reprezentanti ai Ligii Tinerilor Creştini Ortodocşi Jilava.

mars pt viataConsiliul Judeţean al Elevilor Ilfov, reprezentat la acest eveniment de preşedinte Paul Lungeanu şi secretarul Miruna Ispir, a sustinut si sprijinit Marşul pentru viaţă 2015, desfasurat sub deviza ”Fiecare viaţă este un dar”. Mesajul pe care acest eveniment a dorit să îl transmită prin tema acestui an este că fiecare persoană este unică şi are o valoare infinită, iar societatea are doar de câştigat dacă sprijină persoanele cu nevoi speciale. Campania mai urmareşte informarea şi conştientizarea cetăţenilor cu privire la o serie de principii esenţiale, precum existenţa, unicitatea, demnitatea şi valoarea fiecarui om începând din momentul concepţiei, nediscriminarea persoanelor cu sindromul Down, necesitatea sprijinirii femeilor aflate în criză de sarcină, inainte si după naştere, evitarea avortului, prin orice masură contraceptivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here