Acasă Educatie Ziua porților deschise la Școala Gimnazială nr.1 Cernica

Ziua porților deschise la Școala Gimnazială nr.1 Cernica

DISTRIBUIȚI

Ieri, pentru copiii din grupa mare a fost o zi specială. A fost ziua când au făcut cunoștință cu școala. Ca să se simtă cu adevărat școlari au fost luați de la grădiniță cu microbuzul școlar și repede, repede au ajuns în fața școlii. Ajutați de doamna educatoare au trecut pragul școlii unde au fost întâmpinați de doamna directoare, care deși nu ar fi vrut să se cunoască, era mai emoționată decât copiii.

Călătoria în lumea școlarilor a început chiar cu sala unde învață clasa pregătitoare, acum școlari mari și cu experiență. Au fost întâmpinați cu bomboane și au colorat împreună o planșă cu tematică de primăvară. S-au descurcat minunat!

Pe chipul doamnei învățătoare se citea bucuria, bucuria că va avea o clasă grozavă, veselă și activă. Explorarea școlii a continuat cu sala de sport, poate cea mai îndrăgită încăpere din scoală, apoi biblioteca, unde chiar și cățelușii de pluș citesc și laboratorul de informatică, o pădure de calculatoare prietenoase, gata să execute orice comandă primită. Ultima escală a fost în laboratorul de științe, unde domnul profesor de fizică a căpătat puteri magice. A scos din dulap o mașinărie cu o roată și două bile, a învârtit roata și… poc, poc, poc între bile au apărut fulgere luminoase și zgomotoase. Nu vă puteți imagina uimirea copiilor, dar mai ales curiozitatea lor. Prima zi în școală a fost scurtă, dar plină de surprize plăcute. Speranțele sunt mari, copiii sunt creativi, curioși și comunică cu plăcere, deci sunt geniali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here