Acasă Info Local 500 de polițiști ilfoveni în stradă de 1 decembrie

500 de polițiști ilfoveni în stradă de 1 decembrie

DISTRIBUIȚI

politieÎn minivacanța din perioada 28 noiembrie – 1 decembrie a.c., polițiști din Ilfov se află la datorie în vederea asigurării asigurării ordinii și liniștii publice și creșterii siguranței rutiere.

În cadrul acțiunii, sunt angrenați 476 de polițiști, dintre care, 250 de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, 162 polițiști rutieri și 64 din alte structuri. Scopul activităților este asigurarea unui climat de siguranță rutieră, surprinderea și descurajarea intențiilor infracționale ori contravenționale, tragerea la răspundere a celor care, prin conduita lor, încalcă prevederile legale. Sunt vizate cu precădere rutele cu valori crescute de trafic, unde polițiștii rutieri acționează pentru prevenirea accidentelor rutiere și asigurarea fluenței.

Polițiștii structurilor de ordine publică au fost prezenți, în special în locurile unde s-au desfășurat manifestări prilejuite de sărbătorirea zilei naționale. – foto RomaniaTV

În cadrul acțiunilor desfășurate în ziua de 30 noiembrie a.c., polițiștii au constatat 6 infracțiuni și au aplicat 248 sancțiuni contravenționale, în valoare de 58.630 lei, dintre care 218 la circulația pe drumurile publice și 30 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Polițiștii rutieri au reținut 16 permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here