Acasă Economie AJOFM Ilfov/Se caută bucătari și ospătari

AJOFM Ilfov/Se caută bucătari și ospătari

DISTRIBUIȚI

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, la 30 iulie 2020, în evidenţele AJOFM Ilfov sunt înregistrate 373 locuri de muncă vacante.

Dintrea acestea, 9 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 206 pentru studii medii, 62 pentru muncitori calificaţi  şi 96 pentru muncitori necalificaţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al AJOFM Ilfov, Corina Florentina Preda, profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt: contabil-sef, manager, specialist in recrutare, tehnician in morarit in panificatie, responsabil cazare, pizzar, bucatar, gestionar depozit, ospatar, vanzator, lucrator comercial, zugrav, vopsitor auto, sudor, paznic etc.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)332.37.08/105, pe site-ul A.J.O.F.M. – Ilfov sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here