Acasă Anchete Bărbat reținut de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru viol

Bărbat reținut de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru viol

DISTRIBUIȚI

La data de 1 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, în vârstă de 31 de ani, bănuit de comiterea de infracțiuni contra integrității și libertății sexuale.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada noiembrie 2023- februarie 2023, bărbatul respectiv ar fi profitat sexual de către două minore.

Polițiștii ilfoveni de investigații criminale au relaționat cu reprezentanții DGASPC pentru efectuarea activităților din competență.

Bărbatul a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a sesizat judecătorul de drepturi și libertății, în cauză fiind dispusă arestarea preventivă, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol în formă continuată și agresiune sexuală, urmărirea penală fiind efectuată sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

1 COMENTARIU

  1. […] La data de 1 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, în vârstă de 31 de ani, bănuit de comiterea de infracțiuni contra integrității și libertății sexuale. Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada noiembrie 2023- februarie 2023, bărbatul respectiv ar […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here