Acasă Anchete Botez cu 300 de invitați într-un local din Otopeni

Botez cu 300 de invitați într-un local din Otopeni

DISTRIBUIȚI

Poliția Ilfov spune că s-au respectat regulile stării de alertă, imaginile arată altceva

În starea de alertă în care se află România, organizarea petrecerilor private în interior cu un număr mai mare de 20 de persoane este interzisă. Pentru botezul copilului celui cunoscut drept Vali Țigănime, care a avut loc la un salon, Ambasad’Or din Otopeni, nu s-a aplicat nicio regulă. “300 de persoane au fost înăuntru”, a spus pentru Libertatea unul dintre participanți. Poliția Ilfov confirmă că au fost trei petreceri, nu una, în salonul de evenimente, dar spune că nu s-au încălcat regulile.

Petrecere mare de botez sâmbătă noaptea, într-o locație din Otopeni. Libertatea a aflat, din mai multe surse, că mega-party-ul a fost organizat de Vali Țigănime. Băiatul “cu bani mulți”, care construiește blocuri în Popești-Leordeni Vali Țigănime e descris de prieteni ca un “băiat finuț, cu bani mulți, care construiește blocuri în Popești-Leordeni, alături de doi asociați”. “Ce 100 de invitați? Cred că au fost 300 de persoane”, a transmis un participant la evenimentul care a fost “onorat” de Florin Salam. Din clipurile care circulă pe rețelele sociale se vede că salonul a fost suprapopulat, iar în momentele în care Florin Salam apărea în mijlocul ringului de dans, scena devenea un loc în care era greu să mai arunci un ac.

Pentru o seară precum cea care se vede în imagini, manelistul poate să strângă din dedicații și peste 10.000 de euro”, spune un lăutar specializat în astfel de petreceri.

Petrecerea a fost transmisă live pe rețelele sociale, inclusiv pe YouTube sunt postate filmulețe, dar nu a intervenit nicio autoritate.

Ana Maria Ciolcă, purtător de cuvânt al IPJ, a spus: “Din ce am înțeles, regulile au fost respectate și nu a fost nicio reclamație. Au fost trei petreceri în acea locație, mesele au fost puse la distanță de un metru și jumătate, cel puțin așa a transmis reprezentantul salonului de evenimente”.

“A fost o petrecere de familie, din instinct te mai îmbrățișezi cu cineva” Libertatea a contactat și conducerea complexului Ambasad’Or, care, conform site-ului oficial, poate găzdui, în condiții normale, în cele cinci saloane, în jur de 1.000 de persoane. Fără semnal la telefonul mobil, patronul Nicușor Stan a apucat să spună că nu cunoaște detalii despre petrecere, “dar nu se poate să nu se fi respectat regulile”. sursa: Libertatea.ro, Foto: Libertatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − 1 =