Acasă Educatie CONCERT CARITABIL PENTRU COPIII DIN CENTRUL DE PLASAMENT NR.7 DIN VIDRA

CONCERT CARITABIL PENTRU COPIII DIN CENTRUL DE PLASAMENT NR.7 DIN VIDRA

DISTRIBUIȚI

Să-i ajutăm să participe la o tabără de vară, cea mai mare bucurie a lor din ultimii opt ani!

 Asociația ”Misiune Nobilă” vă invită la concertul caritabil ”Vis de Vacanță”, susținut de renumitul pianist Marius Vernescu, marți, 8 iulie 2014, la orele 19.00, la Cercul Militar Național din București. În anul 2002, în urma obținerii locului I la Montreux Jazz Festival, președintele festivalului, Quincy Jones, declara: ”Marius Vernescu este unul dintre cele mai mari talente de jazz ale Europei”. Artistul va concerta alături de invitații săi, printre care copii și tineri din cadrul Centrului de Plasament nr. 7 din Vidra.

În urma donațiilor obținute prin participarea la acest deosebit eveniment, copiii și tinerii din Centrul de plasament de la Vidra vor putea organiza și participa la o tabără de vară, un eveniment care ar reprezenta cea mai mare bucurie a lor din ultimii opt ani!

Vă așteptăm să fiți alături de acești tineri la evenimentul deosebit care le va aduce o nemărginită bucurie, un eveniment care, cu siguranță, le va alunga monotonia zilelor petrecute în Centrul de Plasament de la Vidra. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here