Acasă Economie CONTINUĂ LUCRĂRILE DE MODERNIZARE A ORAȘULUI PANTELIMON

CONTINUĂ LUCRĂRILE DE MODERNIZARE A ORAȘULUI PANTELIMON

DISTRIBUIȚI

pantelimon-1

Lucrările de modernizare din orașul Pantelimon sunt în desfășurare, chiar dacă vremea nu e mereu favorabilă. Potrivit primarului Marian Ivan, în cadrul proiectului referitor la modernizarea infrastructurii rutiere și a aliniamentelor stradale din oraș se lucrează la pregătirea carosabilului pentru turnarea primului strat de asfalt pe Bd. Biruinței Variantă, pe zona cuprinsă între strada Școlii și societatea comercială SC Sover Optical SRL, se verifică toate căminele și gurile de scurgere pe rețelele de canalizare pentru ape pluviale și menajere și continuă lucrările la stația de separare din Bd. Biruinței Variantă. Se verifică, de asemenea, toate străzile asfaltate pentru inventarierea remedierilor necesare și se lucrează la amenajarea parcării de la Grădinița de copii nr.1.

De asemenea, continuă lucrările de amenajare a terenului și a accesului în zona sălii de sport din Bd. Biruinței 80A (Sala de sport mare), cele de amenajare a spațiului verde pe Bd. Biruinței Variantă, zona cuprinsă între Biserică (str. T. Vladimirescu) și str. Vasilescu Vasia și se verifică rețeaua de iluminat public.

În domeniul apei și canalizării, continuă lucrările la stația de pompare din strada Ulmilor, se verifică toate stațiile de pompare ape uzate, se lucrează la modernizarea stației de pompare ape uzate de la stadionul Metalul și se reiau lucrările la rețeaua de refulare ape menajere pe zona cuprinsă între Gara CFR Pantelimon și zona din comunei Dobroești, pe o lungime de 800 de metri.

Se lucrează, totodată, la amenajarea spațiului verde de la sensul giratoriu din intersecția străzilor Mioriței, Duzilor, Tudor Vladimirescu și Sf. Gheorghe.

Nu în ultimul rând au început lucrările de amenajare a domeniului public din jurul blocurilor P6, P13 si P14, se finalizează lucrările de plombare cu asfalt a străzilor asfaltate în anii anteriori și se reface carosabilul pentru toate străzile pietruite care aparțin domeniului public. Lucrările de salubrizare a localității rămân în continuare în prim-plan. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here