Acasă Politic Corpul de Control al Guvernului schimbă ținta:

Corpul de Control al Guvernului schimbă ținta:

DISTRIBUIȚI

SNAGOVUL O TRIMITE PE ELENA UDREA LA PARCHET

Deputatul PMP Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării și Turismului, mâna dreaptă a președintelui Traian Băsescu, s-a ales cu dosar penal. Corpul de Control al Guvernului a sesizat mai multe nereguli în cadrul obţinerii de fonduri de ministerul condus de Udrea, dar şi în procesul de atribuire a acestor fonduri către autorităţile locale.

Au fost verificate administraţiile locale din oraşul Petrila şi comuna Ilia (judeţul Hunedoara), comuna Ştefan cel Mare (judeţul Călăraşi), comunele Aghireşu şi Mihai Viteazu (judeţul Cluj), comunele Corbii Mari şi Răscăieţi (judeţul Dâmboviţa), comuna Roata de Jos (judeţul Giurgiu), comuna Turţ (judeţul Satu Mare), comuna Snagov (judeţul Ilfov) şi comuna Teişani (judeţul Prahova).

Inspectorii Corpului de Control al Guvernului au descoperit că unele investiţii au fost făcute în baza unor documente false sau că recepţia unor lucrări a fost efectuată înainte de finalizarea acestora. A fost făcută o sesizare către Parchetul General, iar procurorii vor decide dacă se impune sau nu o anchetă penală. Așadar, înainte de a prelua PMP și de a candida la funcția supremă în stat, ”blonda lui Băse” trebuie să dea cu subsemnatul. O va apăra președintele și de data asta sau o va lăsa din mână așa cum a procedat cu alții?! –

DISTRIBUIȚI
Articolul precedent2014-2020
Articolul următorDOAMNE, CU CE-AM GREȘIT?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here