Acasă Info Local CU OPCHII PE BUFTEA, CIOLPANI SI TUNARI

CU OPCHII PE BUFTEA, CIOLPANI SI TUNARI

DISTRIBUIȚI

 

În perioada 12 – 15 august a.c., polițiștii ilfoveni se află la datorie pentru a preveni orice evenimente negative pe linie de ordine și liniște publică și pentru siguranță în trafic.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Ilfov acționează suplimentar în aceste zile pentru prevenirea faptelor antisociale de orice natură și a accidentelor rutiere.

Se acționează cu predilecție pe drumurile care converg către stațiunile turistice, către zonele de agrement, lăcașurile de cult, precum și în zonele cu aflux mare de populație.

O atenție sporită este acordată localităților Buftea, unde se desfășoară Festivalul Summerwell, localității Ciolpani, unde este organizat un târg, comunei Tunari, unde se desfășoară manifestări cultural-artistice, precum și localităților unde se află lăcașuri de cult cu participare semnificativă de persoane.

În urma activităților desfășurate de către polițiștii ilfoveni, în ziua de 12 august a.c., au fost aplicate 196 sancțiuni contravenționale, în valoare de 64.190 de lei. Majoritatea amenzilor, 162, au fost aplicate de polițiștii rutieri pentru nereguli constatate în trafic, dintre care, 26 de sancțiuni au fost aplicate conducătorilor auto care au depășit regimul legal de viteză. Ca măsură complementară, au fost reținute 9 permise de conducere și retrase 3 certificate de înmatriculare. Polițiștii structurilor de ordine publică au aplicat 34 amenzi pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, ultimele 24 de ore, aceștia au intervenit la 101 evenimente, dintre care 93 sesizate prin apel de urgență 112.

Pentru ca minivacanța să fie lipsită de incidente nedorite, IPJ Ilfov recomandă conducătorilor auto să respecte normele rutiere. Viteza excesivă sau neadaptată la particularităţile de drum şi de trafic sunt printre principalele cauze generatoare de accidente rutiere!

Pentru cei care aleg să-și petreacă timpul în locuri aglomerate, polițiștii ilfoveni recomandă ca la terase și restaurant să nu își lase geanțile și telefoanele sau alte bunuri de valoare la întâmplare. ”În aglomeraţie, dacă vă simţiţi bruscaţi cu intenţie, controlaţi-vă geanta sau portmoneul chiar în acel moment şi priviţi cu atenţie persoanele din jurul dumneavoastră! Țineți geanta aproape de dumneavoastră și nu afișați ostentativ bunuri de valoare care ar putea atrage atenția! Când vă deplasaţi după lăsarea întunericului, evitaţi pe cât posibil locurile izolate sau neiluminate şi purtarea bijuteriilor la vedere!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here