Acasă Anchete Dezvăluiri din dosarul fraudelor de la CNAS: ”Putem colabora mai mult pe...

Dezvăluiri din dosarul fraudelor de la CNAS: ”Putem colabora mai mult pe Ilfov, pe Peris…”

DISTRIBUIȚI

Noi dezvăluiri ies la iveală în cazul fraudelor de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate, dosar în care DNA cercetează zeci de angajați din sistemul medical care decontau bani pentru servicii medicale fictive. Conform stenogramelor din dosar, medicii și asistenții implicați dădeau șpăgi în bani, și chiar și în materiale medicale, precum scutece pentru micuți.

”Si maine ma duc la ora 11 sa vorbesc cu doctorita si cu asistenta-sefa de la Chirurgie plastica, care deja mi-a zis de-acuma, o sa ne dea tot! Numai ca la un numar de dosare o sa facem noi o intelegere cu ei, la un numar de 50-60 de dosare, le facem si lor o… N-auzi, fata, ce duc astia la 50 de dosare? Cica doua galeti de Vinarom?”, se arată în una din stenograme.

”Dar pe asistenta sociala, deci, unde sunt astia…”, ”Da, deci, am vorbit cu ea, poate facem si o colaborare cu azilul asta. Ai inteles? Ca ei primesc de la Primarie fonduri!”

”Si i-am zis: Dom’le, daca ne dati un numar de pacienti, putem sa facem si-o sponsorizare in Pampers! Ca mie Elena mi-a zis chestia asta cu…, sa ii atrag si cu pampersii, stii?!”, ”Asa. Si zic: Facem o sponsorizare in pampersi, nu stiu ce, ce aveti nevoie! Stii?”, ”Si ea a zis ca majoritatea pacientilor…, a zis ca, cam 70% sunt cu pampersi!”, ”Deci inseamna ca sunt toti mai ramoliti! Stii?”.

”I-am zis ca-i fac… mi-a lasat copie dupa buletin sa-i fac contract de colaborare, cum ai zis tu, ca mie mi s-a parut….! Fata, ti-am zis, o doamna coconoasa, adica, puii mei!”, ”Si mi s-a parut super ok femeia! Ti-am zis, a zis ca…. I-am zis o suta de lei pe dosar, i-am zis bla-bla-bla, am stat foarte mult cu ele de vorba. Aialalta mi-a zis ca putem colabora mai mult pe Ilfov, pe Peris, pe nu stiu ce! Stii?”, explica Adriana Rosmenteniuc, administrator al unei firme de ingrijiri medicale la domiciliu, care sa straduia sa obtina cat mai multe contracte de la spitalele din Bucuresti, conform Știripesurse.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here