Acasă Info Local GÂLCEAVA DE LA JILAVA

GÂLCEAVA DE LA JILAVA

DISTRIBUIȚI

excludere SfiaViceprimarul cu atribuții de primar al comunei Jilava, Sfia Pantelie, e pe cale să fie înlocuit din funcție întrucât i-a fost retras sprijinul politic. Mai mult, potrivit legii, Sfia ar pierde și postul de consilier local.

PPDD Ilfov, prin președintele său, deputatul Ștefan Burlacu, a trimis Consiliului Local al comunei Jilava, la 9 ianuarie curent, prin adresa cu nr.228, hotărârea Biroului Permanent județean al partidului prin care s-a propus excluderea din funcția de consilier local a lui Sfia Pantelie. În locul acestuia PPDD Ilfov îl propune pe Mircea Gigi Aguță, următorul pe lista de candidaturi pentru Consiliul Local la alegerile locale din 10 iunie 2012.

Sfia este acuzat că a încălcat disciplina de partid, că deciziile sale nu sunt transparente și că face ”anumite jocuri”.

Pantelie Sfia: ”E mâna lui Mladin”

Contactat de Viitorul Ilfovean, viceprimarul Pantlie Sfia declară că nu există niciun motiv pentru a fi exclus din partid și din funcția de conilier local. Mai mult, acesta spune că a contestat imediat decizia, atât la PPDD Ilfov, cât și la conducerea centrală. ”Nu am nicio abatere, nu au de ce să mă excludă. Ba, mai mult, există o decizie a Curții Constituționale care arată că excluderea se poae face doar prin hotărâre judecătorească”, a precizat Sfia. Acesta bănuiește că în spatele decziei PPDD Ilfov sunt aranjamentele lui Adrian Mladin. primarul care nu are dreptul de a-și exercita mandatul: ”E mâna lui Mladin, care nu vrea să se vadă ce a făcut el pe-aici”, a explicat Sfia. Viceprimarul a mai spus că a cerut protecția Poliției pentru că este permanent urmărit și că va depune și o plângere la Parlament pentru că ”sunt forțat să dau contracte”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here