Acasă Anchete Generalul Ilie Năstase, condamnat

Generalul Ilie Năstase, condamnat

DISTRIBUIȚI

Ilie Năstase a fost condamnat la nouă luni si zece zile de închisoare cu suspendare de Judecătoria Sectorului 1 pentru sustragerea de la prelevarea de probe, relatează stiripesurse.ro. Hotărârea poate fi contestată la instanţa superioară.

Fostul tenismen, general (r) de armată cu două stele, a fost oprit, pentru un control, de Poliția Rutieră pe data de 25 mai 2018, pe Şoseaua Nordului din Capitală. Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat testarea cu aparatul alcooltest, moment în care fostul tenismen a devenit recalcitrant și a adresat injurii poliţiştilor, fiind încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice. 

Ilie Năstase a refuzat să-i fie recoltate probe biologice şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare de mostre biologice. După câteva ore, Năstase a fost prins din nou de poliţişti, de această dată în timp ce conducea fără permis un scuter. Foto: Romania Military

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here