Acasă Editorial GENERALUL NĂSTASE, ”PREGĂTIT PENTRU O BĂTĂLIE NAVALĂ DIN ALT SECOL”

GENERALUL NĂSTASE, ”PREGĂTIT PENTRU O BĂTĂLIE NAVALĂ DIN ALT SECOL”

DISTRIBUIȚI

Nastase 2Ilie Năstase (68 de ani) şi-a făcut luni apariţia în tribunele arenei centrale de la Wimbledon, într-o ţinută care a generat comentarii savuroase din partea jurnaliştilor englezi, scrie prosport.ro. Primul lider mondial din istoria tenisului modern a fost invitat de organizatori pentru a lua loc în Loja Regală, ”Nasty” venind îmbrăcat într-o costumaţie extravagantă.

Năstase a purtat o uniformă militară de general al Armatei Române şi ochelari de soare, în timp ce a urmărit meciul câştigat de britanicul Andy Murray în faţa croatului Ivo Karlovic, scor 7-6(7), 6-4, 5-7, 6-4. Ilie a adoptat o uniformă asemănătoare şi la ediţia din 2014, asistând la o partidă care l-a avut în prim-plan tot pe Andy Murray, dar ţinuta era atunci de culoare albastră. Ilie Năstase a făcut din nou ca partida britanicului să treacă în plan secund, cadrele cu finalistul de la Wimbledon 1972 şi 1976 fiind comentate cu umor de jurnalistul Chris Fowler, în direct la ESPN: ”E pregătit pentru o bătălie navală din alt secol”.

Excentrica apariţie a dublului campion de Grand Slam, care în timpul regimului comunist a fost ofiţer de armată şi angajat al Ministerului Apărării, a făcut valuri şi pe Twitter. Jurnaliştii l-au comparat pe Năstase cu un dictator sud-american: ”E frumos să-l vedem pe Ilie Năstase luând o pauză de la jobul său de dictator sud-american”, a fost reacţia lui Scott Jordan Harris, ziarist la The Telegraph.

Fanii au comentat şi ei cu umor imaginile, ”Dr Cromarty” spunând: ”Ilie Năstase a venit la Wimbledon într-o uniformă veche a lui Muammar Gaddafi, cumpărată de pe eBay”. – foto: https://twitter.com/ScottFilmCritic/status/618082928732565504/photo/1

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here