Acasă Anchete HOȚUL PRINS CU FOCURI DE ARMĂ LA CLINCENI, ARESTAT 30 DE ZILE

HOȚUL PRINS CU FOCURI DE ARMĂ LA CLINCENI, ARESTAT 30 DE ZILE

DISTRIBUIȚI

În urma probatoriului administrat în cauză și a propunerii făcute de polițiștii din Bragadiru, individul – prins la Clinceni – căutat de autoritățile din Bulgaria și bănuit de săvârșirea mai multor furturi din locuințe a fost arestat pentru 30 de zile.

Reamintim faptul că, în dimineața zilei de 23 mai a.c., polițiștii din Bragadiru au folosit armamentul din dotare pentru prinderea celui în cauză, fiind trase 7 focuri de armă, în timp ce acesta încerca să-și asigure scăparea dintr-un imobil, din localitatea Clinceni.

Asupra sa, polițiștii au găsit, într-un rucsac, telefoane mobile, bijuterii și o tabletă, cel mai probabil provenite din comiterea de fapte penale. De asemenea, în locuința din care a fugit, au fost descoperite și alte bunuri, posibil provenite din furturi.

De asemenea, în urma primelor verificări efectuate cu privire la bărbat, polițiștii au constatat că este căutat de către autoritățile din Bulgaria, pe numele său fiind emis un mandat european de arestare pentru comiterea mai multor furturi, în anul 2015.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here