Acasă Anchete ILFOV – Perchiziții la firme de salubrizare, pază și cazare 

ILFOV – Perchiziții la firme de salubrizare, pază și cazare 

DISTRIBUIȚI

Luni dimineața, poliţiştii ilfoveni efectuează zece percheziţii pentru probarea activităţii infracționale a unor persoane, bănuite că ar fi prejudiciat bugetul de stat cu aproximativ 2.000.000de lei, prin evaziune fiscală.evaziune

La data de 27 iunie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, efectuează zece percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală, precum şi la sedii ale societăților administrate de către acestea.

În fapt, reprezentanții a șapte unități economice cu profil de activitate prestarea de servicii de salubritate, pază și cazare, în perioada 2014 – 2015, ar fi introdus în contabilitate facturi care nu au la baza operațiuni comerciale reale (achiziții de bunuri și prestări servicii) în vederea sustragerii de la plata taxelor și impozitelor.

Percheziţiile se desfăşoară pe raza judeţelor Ilfov (4) și Brăila (1) și a municipiului Bucureşti (5).  Totodată, polițiștii pun în executare opt mandate de aducere. Persoanele în cauză urmează să fie conduse la audieri la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here