Acasă Economie ÎN ILFOV SE CAUTĂ COFETARI

ÎN ILFOV SE CAUTĂ COFETARI

DISTRIBUIȚI

            

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, la 14 mai a.c., în evidenţele AJOFM Ilfov sunt înregistrate 941 locuri de muncă vacante. Dintre acestea,  169 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 360 pentru studii medii, pentru muncitori calificaţi 221 şi 191 pentru muncitori necalificaţi.

Profesiile, meseriile sau ocupaţiile în care agenţii economici din judeţul Ilfov oferă locuri de muncă sunt cofetar, mecanic agricol, mecanic auto, zugrav, betonist, lăcătuș mecanic, croitor, ospătar, agent de pază,  lucrător comercial.

Condiţiile de angajare, valabilitatea ofertei şi informaţiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obţine la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Ilfov din Bucureşti, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)330.20.14, 0785/280.308; 0785/280.309, pe site-ul A.J.O.F.M. – Ilfov (www.ilfov.anofm.ro) sau la punctele de lucru ale agenției.

 

1 COMENTARIU

  1. 1, probabil asa ar truebi sa plece de la primarii, dupa ce au fost primari, cu cortegiu electoral spre DNA…haha@sa-ti spun drept, nu stiu mai nimic despre candidat. ce legatura are cu Elodia?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here