Acasă Info Local In Ilfov, smecherii șoselelor nu se mai tem de poliție

In Ilfov, smecherii șoselelor nu se mai tem de poliție

DISTRIBUIȚI

politiaMarți seara, polițiștii rutieri au depistat în trafic o femeie de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe o stradă din localitatea ilfoveană Măgurele. Pe numele său, polițiștii au întocmit dosar penal.

De asemenea, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe raza orașului Pantelimon, un individ de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. În prezent, bărbatul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

Precizăm încă o dată că nu există zi fără ca polițiștii ilfoveni să nu aibă de a face cu asemenea cazuri.

2 COMENTARII

 1. Buna ziua,
  Titlul articolului coroborat cu minimul de informatii in cazul femeii de 42 de ani care a fost depistata conducand un auto neinmatriculat (eu, in speta) induc in eroare cu privire la fapta. Pana la solutionarea procesului nu ma puteti numi „smechera soselelor care nu se teme de politie”. Va solicit fie sa modificati titlul, fie sa-mi acordati drept la replica, fie sa solicitati celor care v-au furnizat informatia (pentru ca prezenti nu ati fost) detalii care ar putea arata ca titlul nu are legatura nici cu fapta, nici cu respectul/temerea/netemerea mea de legiuitor.

  Va multumesc!

  • Stimată doamnă

   Dacă veți citi cu atenție materialul, veți vedea că nicăieri în text nu este precizat numele Dvs. Însă faptele la care se face referire (conducerea unui autoturism neînmatriculat sau sub influența băuturilor alcoolice) ne îndreptățesc să le încadrăm la capitolul ”șmecheri ai șoselelor”, cu toate conotațiile negative care decurg de aici.
   Faptul că Dvs., din proprie inițiativă, considerați că trebuie să vă declinați identitatea este doar problema Dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here