Acasă Educatie Încă un succes al școlii din Pantelimon

Încă un succes al școlii din Pantelimon

DISTRIBUIȚI

Finalul editiei a VIII-a a Scolii de vara “Recreatia mare”

La 31 iulie 2018 s-a încheiat ediția a VIII-a a proiectului ”Scoala de vara Recreatia mare”, program pentru 150 de elevi finantat in totalitate de Consiliul Local Pantelimon, la inițiativa primaruli Marian Ivan.

Timp de o lună,  copiii inscrisi in cadrul programului au desfasurat activitati formale si nonformale impreuna cu dascalii dedicati ai scolii.  Cei 150 de elevi organizati in 10 grupe au vizitat Ferma animalelor din orasul Pantelimon, Muzeul National de Istorie a Romaniei, Gradina Botanica “Dimitrie Brandza” din Bucuresti si Extreme Park Phoenix Cernica.

In perioada 16-20 iulie copiii au beneficiat de o excursie la Predeal unde au vizitat Cetatea Rasnov, Dino Park, Castelul Peles si s-au jucat la Superland Brasov.

Pe tot parcursul programului elevii au primit cate o masa calda.

Activitatile formale s-au focalizat pe recapitularea  materiei. S-a lucrat la matematica, romana, stiinte si limbi straine, folosindu-se metode moderne menite sa atraga copilul si  sa-l motiveze. De asemenea, cursurile de dans si orele de sport au avut scopul de a promova miscarea in randul elevilor pentru  dezvoltarea armonioasa.

Copiii s-au bucurat de activitatile frumoase, iar cadrele didactice au contribuit cu daruire la desfasurarea lor.

La sfarsitul programului, cei 150 de “absolventi” ai scolii de vara au primit diplome si ghiozdane.

Prof. Doinita Cinta-Bine, manager proiect: Proiectul “Elevi performanti, elevi premiati” are ca obiectiv motivarea elevilor cu rezultate foarte bune la invatatura, olimpiade si concursuri scolare. Elevii participanti au beneficiat de o tabara gratuita in locatiile montane din tara noastra. Anul acesta proiectul s-a derulat in doua etape. Astfel, prima tabara a fost la Paltinis, judetul Sibiu pentru 30 de elevi din clasele I-IV care au obtinut rezultate foarte bune la concursurile avizate de MEN in anul scolar 2017-2018. Copiii s-au bucurat de o atmosfera calduroasa de jocuri, spectacole si dans. Cazarea a fost intr-o locatie minunata, unde elevii au beneficiat de conditii bune si de piscina incalzita. Cea de-a doua tabara s-a desfasurat in perioada 5-11 august in cadrul Complexului EuroPark Fundata in jud. Brasov. Beneficiarii acestei tabere au fost 77 de elevi premianti din clasele V-VII si 3 elevi de clasa a VIII-a cu rezultate bune la evaluarea nationala. In cadrul programului taberei, elevii au desfasurat vizite la Castelul Bran, Cetatea Rasnov, pestera Valea Cetatii, precum si drumetii la pestera Uluce si Lacul fara fund”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen + 18 =