Acasă Interne IPJ Ilfov: 123 de km/h peste limita maximă de viteză

IPJ Ilfov: 123 de km/h peste limita maximă de viteză

DISTRIBUIȚI

În cursul zilei de ieri, 11 martie a.c., polițiștii  Serviciului Rutier Ilfov și polițiștii rutieri din Voluntari   au acționat pe DN2, în zona localității Șindrilița, pentru depistarea persoanelor care nu respectă regimul legal de viteză.

La activități, polițiștii rutieri ilfoveni au depistat mai mulți conducători auto, care nu au respectat regimul legal de viteză,  context în care, au aplicat  251 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002, cu amenzi în valoare totală de 109.285 de lei.

Dintre acestea, 102 sancțiuni contravenționale au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 34 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 10 sancțiuni pentru lipsa documentelor, iar celelalte sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri la regimul rutier.

Au fost reținute 9 permise de conducere și retrase 5  certificate de înmatriculare.

În acest context, exemplificăm 2 situații, în care 2 conducători auto au condus cu viteza de 203 km/h și respectiv 147 km/h, pe un sector de drum unde limita legală de viteză este de 80 km/h.

Acțiunile au continuat și în această dimineață,  polițiștii  rutieri ilfoveni depistând și alți conducători auto, care au depășit limita maximă de  viteză, de 80km/h, pe tronsonul de drum respectiv, unul dintre aceștia rulând cu viteza de 145 de km/h.

3 COMENTARII

  1. […] În cursul zilei de ieri, 11 martie a.c., polițiștii  Serviciului Rutier Ilfov și polițiștii rutieri din Voluntari   au acționat pe DN2, în zona localității Șindrilița, pentru depistarea persoanelor care nu respectă regimul legal de viteză. La activități, polițiștii rutieri ilfoveni au depistat mai mulți conducători auto, care nu au respectat regimul legal de viteză,  context […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here