Acasă Anchete IPJ Ilfov: Peste 1800 de articole susceptibile a fi contrafăcute, descoperite de...

IPJ Ilfov: Peste 1800 de articole susceptibile a fi contrafăcute, descoperite de polițiștii ilfoveni de la Economic și 5 dosare de urmărire penală  deschise

DISTRIBUIȚI

La data de 10 februarie a.c.,polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat verificări la 5 operatori economici, cu privire la comercializarea de produse, succeptibile a fi contrafăcute, astfel:

La punctul de lucru al unui operator economic, ce își desfășoară activitatea într-un complex comercial din comuna Dobroești, au fost identificate și indisponibilizate 1699 de articole(detergenți), în valoare de aproximativ 84.950 de lei, susceptibile a fi contrafăcute.

Operatorul economic a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform O.U.G. 28/1999, fiind aplicată și sancțiunea complementară a confiscării sumei de 300 de lei, pentru care nu au fost întocmite documente justificative.

La  alți 4  operatori economici din același complex comercial, polițiștii de la economic au identificat și indisponibilizat 199 de produse din aceeași categorie, susceptibile a fi contrafăcute, valoarea acestora fiind de aproximativ 9600 de lei.

În toate cele 5 cazuri, polițiștii ilfoveni de la economic au deschis dosare penale în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiuniilor de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

3 COMENTARII

  1. […] La data de 10 februarie a.c.,polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat verificări la 5 operatori economici, cu privire la comercializarea de produse, succeptibile a fi contrafăcute, astfel: La punctul de lucru al unui operator economic, ce își desfășoară activitatea într-un complex comercial din comuna Dobroești, au fost identificate și indisponibilizate 1699 de […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here